Bon dia família!

Com us ha anat aquest mes d’agost? Heu gaudit amb els vostres? Heu pogut descansar una mica?

Nosaltres ja tornem a ser aquí a tope per començar el curs 2018-2019!!

Aquest mes d’agost ens ha donat per fer de tot: descansar, viatjar, però sobretot per treballar per millorar Blau per a que tots vosaltres gaudiu de les millores i les novetats que us hem preparat pel nou curs!

Les Novetats

1
Equip

Tenim
nova
terapeuta!

2
Web

Novetats a Serveis i Recursos

3
Serveis

Nou
servei:
DIAGNÒSTIC

4
CRM

Àrea privada per les nostres famílies

Ampliem equip!

La setmana vinent us presentarem a la nova terapeuta, tenim el seu blog a punt de sortir del forn ;)

Incògnit 1 Autisme

Novetats a la web:

Hem renovat la web!!! Us expliquem els principals canvis:

 • Serveis
  • Diagnòstic: tot i que a finals del curs passat ja vàrem començar a fer-ho, per aquest curs estrenem oficialment el servei diagnòstic. Us en fem 5 cèntims una mica més avall ;)
 • Recursos
  • Material: durant el curs passat vam estrenar aquest recurs. La novetat de cara al 2018-2019 és que ens hem planificat i actualitzarem un parell de cops al mes el recurs amb materials súper útils pels vostres petits.
  • → Enllaços: sobre aplicacions, beques i ajuts, blogs i altres recursos.
  •  Bibliografia: tot i que al llarg del curs passat us vàrem penjar un parell d’entrades al blog per a que puguessiu consultar llibres sobre autisme, hem decidit crear una pàgina per a que pugueu consultar sempre que us piqui la curiositat
Novetats web Blau

Nou servei DIAGNÒSTIC

Des de que Blau es va posar en marxa ara fa 3 anys, sou varies les famílies que ens heu demanat informació pel procés a seguir per posar nom al que li passa al vostre petit. Durant el curs passat, aquesta demanda va augmentar significativament. Pel que vàrem decidir començar a oferir-vos aquest servei de cara a aquest curs que comença. Us tenim preparat un blog explicant-vos com valorem als nostres alumnes per a informar-vos del com, el quan i el perquè.

Diagnòstic

Àrea privada per les nostres famílies

Amb l’ajuda d’un equip d’informàtics magnífic hem creat una eina personalitzada a la manera de funcionar de Blau. Podreu tenir informació actualitzada pràcticament a temps real sobre l’evolució del vostre rei de la casa!

CRM PAG PPAL

Així doncs, comencem amb alegria i il·lusió!

 

Imatges:

 1. CCO

Fins aquí l’entrada al blog “Tornem a començar“. Ens ajudes fent-ne difusió?! Comparteix-ho amb un amic!