Ahir vam tenir el plaer d’assistir a la presentació del llibre Què li passa al teu germà? al Conservatori del Liceu de Barcelona.

En primer lloc, volem felicitar a tots els que van fer possible la tarda d’ahir. Es va crear un clima de consciència, empatia i tendresa. Vam escoltar paraules dels presidents de les fundacions que han fet posible Què li passa al teu germà?, el testimoni d’una mare i una germana d’una persona amb diversitat funcional i vam gaudir de música en directe.

Aquesta preciositat de llibre ha estat creat per Àngels Ponce i Miguel Gallardo. És un llibre creat per acompanyar als germans de persones amb diversitat funcional, però molt útil per a pares, avis, tiets, terapeutes i tota aquella gent que tenim la sort de poder relacionar-nos amb persones amb discapacitat.

La Sara, germana petita d’un noi amb discapacitat, ens va commoure amb el seu testimoni com a germana d’una persona amb diversitat funcional. Va explicar-nos que gràcies al seu germà ella és una persona amb una sensibilitat excepcional per entendre als demés, ha aprés a valorar l’esforç necessari per aprendre a menjar sol o a articular paraules… “Créixer amb un germà amb discapacitat, és enriquidor” ens va dir

La Rosa, mare d’un home amb diversitat funcional, ens va explicar el repte que va suposar per a ella i el seu entorn enfrontar-se a la discapacitat i com 35 anys enrere li hauria ajudat llibres com ¿Què li passa al teu germà?, Diferents o Qualitat de vida familiar.

Gràcies a l’esforç altruista per part de la Fundació MRW, Plena Inclusión, Àngels Ponce i Miguel Gallardo, tenim la sort de comptar amb aquest regal, aquesta eina, aquest llibre.

Per acabar l’entrada d’avui, ens agradaria que féssiu difusió d’aquest llibre, que arribi a totes les famílies amb germans de persones amb diversitat funcional, als professionals que tenim la sort de poder treballar amb aquests nens i a tot aquell qui simplement vulgui aprendre’n una mica més i conscienciar-se sobre la discapacitat amb Què li passa al teu germà?