Hola a tots! Sóc la Marta, nova terapeuta de Blau.

Avui és el meu torn per explicar qui sóc i que em pugueu conèixer una mica millor.

Vaig estudiar a l’Escola Thau de Barcelona i allà mateix vaig iniciar la meva vida laboral com a monitora de lleure als casals d’estiu, gràcies als quals vaig descobrir la meva passió per la feina amb els més petits.

Un cop acabat el Batxillerat ja tenia clar que volia estudiar Psicologia i vaig començar la carrera a la Universitat de Barcelona, on compaginava els estudis amb la col·laboració en recerca i investigació i continuava participant en diferents projectes de voluntariat.

Després d’uns mesos treballant com a voluntària a Bolívia i gràcies a una assignatura optativa de l’últim curs vaig decidir dirigir la meva formació cap a l’àmbit educatiu.

Marta Cabllero Autisme 2

Amb aquest propòsit vaig cursar el Màster en Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns de la Parla i el Llenguatge a la Universitat Oberta de Catalunya i vaig marxar a Londres a realitzar el projecte final del màster a un centre especialitzat en Cognició del Llenguatge i Sordesa; projecte al que encara segueixo vinculada.

A la meva tornada vaig trobar l’oportunitat de combinar dues de les meves passions: psicologia i cavalls, i vaig iniciar els estudis en Equinoterapia. Va ser en aquest moment on el meu interès pels nens amb TEA va prendre protagonisme vivint en primera persona la màgica relació que s’establia entre ells i els cavalls.

Marta Cabllero Autisme

Mitjançant la feina que realitzava amb reeducacions (tant a centres privats com a domicili) vaig seguir tenint contacte amb nens amb TEA i altres dificultats d’aprenentatge, les seves famílies i els seus professors, als que procurava ajudar en el desenvolupament dels nens en qüestió.

Per tal de completar la meva formació en l’àmbit educatiu vaig decidir cursar el Màster en Psicopedagogia, donat que permet l’habilitació necessària per a treballar a Centres Educatius. A més, vaig començar la meva formació específica en intervenció en TEA a l’Associació Aprenem continuant-la a Blau, on tinc la sort de poder seguir aprenent i compartint la meva experiència i coneixement.

Estic segura que serà una etapa enriquidora on poder donar el millor de mi i continuar aprenent cada dia tant dels petits com de les famílies i professionals que m’acompanyen en aquest camí!

Marta Cabllero Autisme 3

Fins aquí l’entrada al blog “Comencem el curs amb la Marta“. Ens ajudes fent-ne difusió?! Comparteix-ho amb un amic!