Amb el curt “Fireflies” (Cuques de Llum), Jubilee Project transmeten:

9.1<<"Fireflies" és un simple recordatori que cada un de nosaltres tenim qualitats precioses i podem connectar amb altres en formes úniques. El cop d’ull d’un desconegut, l'ofrena d'una flor, i el somriure còmplice d'un secret compartit. En el nostre últim curtmetratge, "Fireflies", un noi jove i la seva nova amiga amb autisme descobreixen un llenguatge compartit.

L’autisme és un assumpte sovint mal entès i estigmatitzat. Esperem que mitjançant “Fireflies” es pugui augmentar la consciència per l’autisme i animar a la gent a esforçar-se per arribar als individus amb autisme en el seu entorn.>>

L’objectiu d’aquest curt és conscienciar a la societat que els canvis per a la inclusió de persones amb Trastorns de l’Espectre de l’Autisme està a les nostres mans. L’adaptació de les persones amb TEA no depèn d’ells, entre tots hem de lluitar per a enderrocar els prejudicis i mites que acceptem i els estigmatitzen. Hem de lluitar per una societat ben informada, i anar modificant poc a poc la nostra manera d’actuar i pensar.

Ens agrada especialment, ja que reflecteix d’una manera molt tendre:
D’una banda un dels principals obstacles als que s’han d’enfrontar les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme en el seu dia a dia: les dificultats de comunicació que comporten dificultats en la socialització.
I d’altra banda, com vèncer la barrera: adaptant-nos a les circumstàncies sense jutjar.